Huset

Huset byggdes 1986 och är renoverat i flera omgångar. Huset har två plan på totalt ca 75 kvm. Huset är bekvämast för 4 personer. Uteplatser finns på fram- och baksida och på övervåningen finns en härlig balkong.

Entréplan

På bottenplanet finns ett fullt utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. I köket finns bekvämligheter såsom mikrovågsugn och diskmaskin. I vardagsrummet finns en trevlig matplats samt soffa och TV. Huset är utrustat med svenska TV-kanaler, DVD samt trådlöst internet.

Från vardagsrummet finns en utgång som leder ut till den stora uteplatsen med matbord och grill. På husets framsida finns ytterligare en uteplats så att du har alltid möjlighet att välja vilket väderstreck du vill sitta i beroende på om du för tillfället föredrar sol eller skugga!

Här finns ett badrum med handfat, toalett samt dusch/badkar. Detta badrum är även utrustat med tvättmaskin, strykbräda och strykjärn.

Övre plan

Radhusets övre våning består av två sovrum, båda försedda med bekväma dubbelsängar. Från ena sovrummet når du även den mysiga takterrassen. Terrassen är utrustad med sköna korgmöbler och här passar det perfekt att njuta av ett glas cava och lite oliver efter en varm dag. På övre plan finns även ett badrum med toalett, handfat samt dusch/badkar.

Övrigt

Huset är utrustat med luftkonditionering med kyla och värme. Resesäng för bebis och barnstol finns att låna på plats. Handdukar/badlakan erhåller ni på plats men tvättas av hyresgästerna innan avresa. Sänglinne för fyra personer ingår och ytterligare sänglinnen finns att hyra mot en tilläggskostnad (se fliken priser).

Adress

Calle Bach 20, Gran Vista, 03130 Santa Pola (Alicante), Spanien.

huset1
Husets entré

huset2
Mysig uteplats på framsidan.

huset5
Terass på övre plan.

Fullt utrustat kök med trevlig matplats.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till en av två uteplatser.

Sovrum 1 med dubbelsäng samt utgång till terrassen.


Sovrum 2 med dubbelsäng på övervåningen och härlig vy mot havet.

Badrum med toalett, handfat samt dusch/bad på övre plan.